Behandel- en verzorginstructie Bio-Peeling

Omdat de Neoderma Bio-Peeling nog 10 dagen door zal werken in de huid
geven wij u enkele tips:

Drink 1,5 tot 2 liter water per dag

Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet genoeg water drinkt kunnen de afvalstoffen een andere uitweg gaan zoeken via de huid en kunt u last krijgen van onzuiverheden. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken.

Gebruik de Neoderma producten voor een optimaal resultaat
U behaalt dan tot wel 70% snellere en mooiere resultaten, maar u sluit ook allergische reacties uit. Doordat de Neoderma Bio-Peeling nog tot 10 dagen doorwerkt in de huid, bestaat er een kans dat wanneer u producten gebruikt van een ander merk dan Neoderma u daar een reactie op krijgt.

Vermijd 10 dagen de zonnebank
Uw huid is na een Neoderma Bio-Peeling bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zonnebank gaat, loopt u het risico dat de huid verbrandt of als u gevoelig bent voor overpigmentatie kunt u zelfs pigmentvlekken ontwikkelen. Vermijdt daarom de zonnebank de eerste 10 dagen na de behandeling.

Gebruik een beschermende Sun Cream
Sluit uw dagverzorging af met een Sun Cream SPF 30 om zo uw huid optimaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vrije radicalen.

Scrub bij lichte schilfering van de huid
Na 3-4 dagen kunt u last krijgen van lichte huidschilfering. U kunt dan uw huid scrubben met de Neoderma Face Luster of Apricot Almond Scrub Cream en vervolgens brengt u een aangepast masker voor uw huidtype aan.